mercredi 24 juillet 2019

بادنجان معمر بالكفتة

بادنجان معمر بالكفتة

 ناخد دنجال صغير ينقى نصف ويفتح من الوسط ويقلى في زيت غزيرة 
 في مقلاة نشحر بصلة كبيرة بيضاء في قليل من زيت الزيتون إضافة قليل من الملح
 وتقسم إلى 2
نصف مقدار البصل نضيف له طماطم محكوكة وملح وابزار وكمون وقسبر ومعدنوس وشوية طماطم مصبرة وثوم وتطبخ وتترك جانبا.
 في مقلاة أخرى نضع نصف كمية البصل المشحر مسبقا ونضيف لك كفتة السردين مقومة ونشحرها مع إضافة عصير الحامض 
 في الاخير نضع القليل من الصوص وتملا البادنجانات كفتة السردين ويصب فوقها صوص المتبقي وتوضع في الفرن حتى توقف.
بالصحة والراحة

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire